Dj Nunta, Dj Botez, Dj Petrecere - Sonorizare

Sonorizare cu Dj

Pret - 1000Lei

Echipamente:
- Pupitru dj;
- Consola mixare sunet;
- Sistem activ de sunet;
- Stative boxe;
- Microfon;
- Playlist personalizat;
- 1 x DJ profesionist, adaptabil cerintelor publicului.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

Acest pachet este recomandat evenimentelor cu pana la 80 de persoane (dj nunta, dj cununie, dj botez, aniversari, petreceri pentru copii, dj majorat). Nu exista o limita de timp a acestui serviciu!

 

Pachet Efecte Lumini basic

Pret - 400 lei

Echipamente:
- 1 x Laser disco;
- 4 x Par64 Led;
BONUS:
- 1 x Masina fum;
- 1 x Schela Lumini tip "T".

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

 

OPTIONALE 

- Boxa extra - 200 lei/buc;
- Subwoofer extra - 300 lei/buc;
- Microfon wireless - 50 lei;
- Mixer voce/efecte - 50 lei;
- Masina Baloane - 100 lei;
- Laser disco - 100 lei/buc;
- Lumini arhitecturale Par64 Led 50lei/buc;
- Moving Head Spot - 200Lei/buc;
- Schela DECO TRUSS 3m -200Lei;
- Masina Ceata - 100Lei/buc;
- Masina fum greu - 700 lei;
- Vulcani ring dans - 60 lei/buc;
- SISTEM SUNET 10KW - 1500 lei.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

Construieste-ti propriul pachet de lumini / efecte.

Pentru evenimente peste 80 de persoane va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unui pachet de sunet potrivit dimensiunii salii si numarului de invitati!

Aceste pachete sunt orientative si ele se pot rearanja, in functie de cererile clientului. Va sfatuim sa ne consultati inainte de a alege un pachet de sunet!

Loading...

Masina fum greu - 700 Lei

Creaza un covor pufos de ceata la nivelul podelei.

- pretabil pentru dansul mirilor, momentul intrarii ursitoarelor sau Haloween party.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

Pachet Vulcani Ring - 200 Lei/4 buc

In timpul primului dans al nuntii, sau intr-un anumit moment al petrecerii, printr-un sistem wireless, vulcanii vor fi aprinsi si vor crea un efect spectaculos.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere


Dj-ii nostri va garanteaza momente de neuitat in compania muzicii, fie ca e nunta, botez, onomastica sau alt gen de petrecere. Discografia contine titluri din toate genurile muzicale romanesti si internationale, cu un playlist perfect adaptat oricarui tip de eveniment. Deasemenea, solistul vocal cunoaste o arie foarte larga de melodii din toate zonele tarii. Dj-ii nostri au licente pentru copierea si redarea muzicii ambientale, eliberate de catre U.C.M.R.-A.D.A., U.P.F.R. si CREDIDAM, astfel incat va puteti relaxa si simti bine la petrecerea dvs. Dj nunta sau dj botez, toti dj-ii nostri sunt profesionisti.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere, Filmare Nunta, Filmari evenimente, Fotografii Nunta, Foto Video Nunta, Cameraman

    Muzica este instrumentul care te poate aduce in stare de delir, de melancolie, de nebunie, de extaz, intr-o singura clipita. Muzica are aceste efecte asupra omului si asupra oricarei fiinte. Orfeu reusea cu harpa lui sa imblanzeasca monstri, iar in cultura populara romaneasca fluierul este instrumentul muzical fermecat ce reuseste sa captiveze atentia ascultatorilor de doine si sa ii duca spre plaiuri neimaginabile.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere, Dj majorat

    Muzica transmite un mesaj profund, iar in cadrul unei nunti, o muzica bine aleasa te face sa uiti de celelalte probleme. Muzica de nunta s-a schimbat de-a lungul timpului: de la lautari la DJ Bucuresti si revenind la orchestra si lautari. Nuntile traditionale aveau ca fundal sonor muzica populara care marca principalele evenimente ale nuntii. Mireasa era luata de la casa ei pe ritmuri de acordeon, in fata casei se intindea o hora a miresei, legatul miresei se facea pe o anumita secventa melodica insotita de versurile Ia-ti mireasa ziua buna! Putine traditii s-au pastrat, altele au fost inventate intre timp. Muzica, oricum va fi moda, va fi nelipsita de la o nunta.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

     Acum, muzica moderna este cea care a preluat controlul. Momentele nuntii sunt punctate de melodii ca You can leave your hat on, Zorba Grecul, Cotton Eye Joe. Cert este ca la o nunta muzica difera in functie gusturile fiecaruia. Muzica nu trebuie sa fie numai pe placul mirilor, ci si a invitatilor. Muzica trebuie sa creeze o atmosfera speciala, sa ii impulsioneze pe invitati la dans.  Mergem la o nunta pentru ca vrem sa fim alaturi de miri si sa ne simtim bine. Daca asta inseamna ca vom sta toata noaptea pe scaun inseamna ca ne-am irosit timpul degeaba. Mirii ar trebui sa se gandeasca la metodele de a-i ridica de pe scaun pe invitati si cea mai buna dintre acestea este exemplul propriu. O nunta la care mirii nu danseaza va fi o nunta la care nici mare parte a invitatilor nu va dansa. Fie ca veti avea formatie nunta ori dj nunta (muzica nunta), important este ca la petrecerea dumneavoastra sa fiti cat mai relaxati si sa va lasati condusi de ritmurile muzicii.

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

      Dispunem de o gama variata de muzica de nunta, muzica de botez, muzica de petrecere, muzica de banchet, muzica de majorat, incepand cu anii ’50 pana in zilele noastre: retro, rock’n’roll, dance, reggae, italo-dance, r’n’b, hip-hop, soul, reggaeton, house, hore, sarbe din toate colturile tarii, geamparale, romaneasca veche, greceasca, turceasca, arabeasca, indiana, valsuri, tangouri, rock, blues, muzica de relaxare gen buddha bar…

DJVideoFoto.ro Bucuresti pune la dispozitia clientilor nostrii DJ nunta, DJ botez Bucuresti, DJ cununie, DJ petrecere, DJ majorat, DJ balul bobocilor, DJ bal de absolvire, DJ banchet profesionisti, DJ ieftin, sonorizare nunta, muzica nunta, muzica botez, fotografi si cameramani cu experienta indelungata, echipamente performante de la producatori de renume mondial, cum ar fi: Pioneer, FBT, Db Technolgies, Sony, Canon.

Ce este si care este rolul unui DJ...?

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

     Pune distractia pe primul plan. Aceasta este cel mai important lucru de care ai nevoie ca totul sa iasa perfect. Lasa amanuntele pe seama unui Dj nunta! Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta, botez, sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului si de jocul de lumini.

     Organizarea petrecerii reprezinta o activitate destul de dificila. Fiecare detaliu este important si chiar daca este petrecerea voastra, totusi ati invitat o serie de persoane pentru a fi alaturi de voi si pentru a se simti bine. Muzica reprezinta cheia in ceea ce priveste distractia invitatilor, de aceea trebuie sa incercati sa-i multumiti pe toti si sa alegeti stilurile de muzica atat de potrivite incat macar o data sa se ridice de la masa fiecare invitat pentru a dansa.

     Conform Wikipedia, " Un disc jockey (denumit și "DJ" sau "deejay"), cu pronunția aproximativă di gei, expresie provenită din engleză, este un bărbat care selectează și comentează muzică înregistrată pentru un public țintă. Femeile cu această ocupație se numesc "DJane" sau "deejane", pronunțat aproximativ di gein. Deejay-ul poate pune muzică la diferite evenimente: la discotecă, în cluburi, la nunți, botezuri, cununii, concerte etc. Deejay-ul trebuie să aprecieze audiența respectivului eveniment și să selecteze muzica potrivită. "

     

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere

Cat de sec si superficial suna, nu? Noi zicem ca fara o doza mare de suflet pus in ceea ce faci, nimic din cele spuse mai sus nu conteaza, mai ales daca nunta, botezul sau petrecerea sunt in mainile tale !

In cei peste 12 ani de experienta ca dj nunta am incercat sa oferim serviciile noastre la standarde care sa satisfaca cele mai exigente gusturi, atat din punct de vedere tehnic cat si muzical. Daca am reusit sau nu, a ramas la aprecierea celor pe care i-am distrat si toti cei care au organizat nunta, botezul, petrecerea, cu ajutorul nostru. Si nu sunt deloc putini... Va asteptam si pe voi, sa apelati cu incredere la echipa noastra de dj pentru nunta profesionisti, pentru evenimentele din viata voastra !

Nota: Pachetele pot suferi modificari in functie de preferintele clientilor. Echipamentul folosit poate varia in functie de configuratia salii sau disponibilitate. Fotografiile prezentate nu fac obiectul termenilor contractuali.  

DJ Nunta, DJ Botez, DJ Bucuresti, DJ Petrecere, Filmare Nunta, Filmari evenimente, Fotografii Nunta, Foto Video Nunta, Cameraman