Dj, Filmare, Fotografii - Termeni si conditii

Termeni si conditii :

      Prezenta pagina de Termeni si Conditii este accesibila de pe orice pagina vizibila a site-ului, in partea de sus si se recomanda o verificare periodica, pentru a lua la cunostinta eventualele modificari survenite.

      Vizitarea acestui site sau folosirea, implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare aplicabile acestui site, www.djvideofoto.ro.

      Utilizatorul este de acord in totalitate cu prevederile Termenilor si conditiilor si confirma ca a citit si acceptat integral acesti termeni si conditii. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu utilizati acest site.

      www.djvideofoto.ro este un website creat, implementat si administrat de FocuSoft Design, care isi rezerva dreptul de a modifica partial sau total Termenii si conditiile.

DREPTURI DE AUTOR

      Tot continutul site-ului, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date, sunt proprietatea djvideofoto.ro si au fost alcatuite in colaborare cu FocuSoft Design. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Site-ul www.djvideofoto.ro nu poate fi modificat, reprodus, duplicat, copiat, vandut sau exploatat in orice scop comercial fara consimtamantul scris al detinatorului legal si se poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarui utilizator si/sau persoana fara a obligatia de a motiva decizia.

DATE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE

      Simpla vizitare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. 
      Acest site nu solicita si nu stocheaza date cu caracter personal.